Back

ⓘ Palermo Football Club




Palermo Football Club
                                     

ⓘ Palermo Football Club

Palermo F.C. ya iku salah sawijining klub bal-balan Italia. Markasé ana ing Palermo, Italia. Klub iki diadhêkaké ing taun 1898. Wiwit balik promosi marang Serie A tim iki duwé prestasi kang stabil ing Italia, Saprené klub iki dadi tim jaran ireng ing bal-balan Italia.

                                     

1. Prestasi

  • Serie B: 4 kali
  • Juara: 1931-32; 1947-48; 1967-68; 2003-04.
  • Serie C: 1 kali
  • Juara: 1941-42.
  • Serie C1: 3 kali
  • Juara: 1984-85; 1992-93; 2000-01.
  • Serie C2: 1 kali
  • Juara: 1987-88.
  • Coppa Italia Serie C: 1 kali
  • Juara: 1990-91.
                                     

2. Tetandhingan

Kali ini, Palermo F.C hanya mengikuti 2 kompetisi ya iku Serie A dan Piala Italia.

Piala Italia

Di kompetisi ini, Palermo F.C meraih 2 kali menang dari Spal 1907 dan Reggina, dan 1 kali kalah dari Lazio.

                                     
  • Football Club Internazionale Milano S.p.A utawa luwih kaloka kanthi jeneng Inter Milan utawa jejuluk liyané il Nerazurri si biru ireng il Biscone si
  • Genoa Cricket and Football Club ya iku klub bal - balan Italia kang main ana ing Serie A, Italia. Markasé ana ing Genoa, Liguria, Italia. Diadhêkaké taun
  • Parma Football Club jêneng mbiyèn Parma Associazione Calcio, Parma A.C. ya iku sawijing klub bal - balan Italia kang markasé ana ing Parma, Emilia - Romagna
  • Cithakan: Infobox Football club season Juventus F.C. ngirangi mangsa 2011 - 12 kaliyan manajer ènggal mereka, Antonio Conte. Targèt mereka ing mangsa punika
  • 1899 kanthi jeneng Klub Kriket lan Sepak bola Milan Milan Cricket and Football Club déning Alfred Edwards, sawijining ekspatriat saka Inggris. Minangka
  • Lazio U.S. Lecce A.S. Livorno Calcio F.C. Messina A.C. Milan U.S. Città di Palermo Parma A.C. Reggina Calcio A.S. Roma U.C. Sampdoria A.C. Siena Udinese Calcio