Back

ⓘ SV Werder Bremen




SV Werder Bremen
                                     

ⓘ SV Werder Bremen

Werder Bremen ya iku sawijining klub bal-balan kang markasé ana ing kutha Bremen ing Jerman. Werder Bremen ya iku klub bal-balan kang disegani ing kompetisi Bundesliga saprénè kanthi dolanan bal-balan kang aktraktif. ing Jerman Werder Bremen ya iku tim bal-balan kang akèh ngasilaké gol marang gawang lawan ing 1 mangsa.

Werder Bremen uga sampun merkoleh sukses ing Éropah, kala menang ana ing Piala Winners "Éropah}} taun 92. Ing babak final Werder Bremen ngalahaké AS Monaco 2-0 lewat gol Klaus Allofs lan Wynton Rufer. Ing edisi pungkasan Piala Éropah taun 2009 Bremen sukses mlebet final lan katemu klub Ukraina Shakhtar Donetsk. Bremen Kalah ing perpanjangan waktu injury time, kanthi kasil akir 2-1.

                                     

1. Pratélan pemain

Skuat utama

Per 22 Agustus 2012.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

Disilèhaké

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

                                     

2. Prestasi

  • Juara Piala Winners: 1992
  • Juara Piala Jerman: 1961, 1991, 1994, 1999, 2004, dan 2009
  • Juara Liga Jerman: 1965, 1988, 1993, dan 2004
  • Juara Piala Liga: 2006
  • Juara Piala Super Jerman: 1988, 1993, dan 1994
                                     

3. Pemain Terkenal

  • Cithakan:Country data jerman Frank Baumann
  • Sokratis Papastathopoulos
  • Cithakan:Country data jerman Tim Wiese
  • Cithakan:Country data brasil Naldo
  • Ivan Klasnic
  • Cithakan:Country data jerman Miroslav Klose
  • Cithakan:Country data brasil Diego
  • Cithakan:Country data jerman Mesut Özil
  • Cithakan:Country data jerman Per Mertesacker
  • Cithakan:Country data jerman Tim Borowski
  • Cithakan:Country data jerman Rudi Völler
  • Mehmet Ekici
  • Cithakan:Country data jerman Torsten Frings
  • Cithakan:Country data jerman Clemens Fritz
  • Cithakan:Country data jerman Patrick Owomoyela
  • Cithakan:Country data jerman Marko Marin
                                     
  • juru main pengganti ndhik sangang tetandhingan. Ndèk mangsa 2014 2015 SV Werder Bremen nyilih juru main iku lan ngekèki akèh kesempatan kanggo main. Piyambaké
  • Bundesliga wis ndeleng juara liyane, kanthi Borussia Dortmund, Hamburger SV Werder Bremen Borussia Mönchengladbach, lan VfB Stuttgart sing paling misuwur ing
  • Bayer Leverkusen Angka 38 Karir nom 0000 2001 FC Huchting 2001 2007 SV Werder Bremen 2007 2008 FC Oberneuland Karir sénior Taun Tim Main Gul 2008 2011
  • Borussia Mönchengladbach 1. FC Nürnberg FC Schalke 04 VfB Stuttgart Werder Bremen VfL Wolfsburg Calgary Mustangs Montreal Impact Toronto Lynx Vancouver
  • and Toni FCBayern.com. 7 June 2006. Dibukak ing 31 Maret 2013. SV Werder Bremen FC Bayern München Match Report ing basa German Fussballdaten